Tilbage

Comedy Aid 2009

En lang række af landets bedste komikere med til Comedy Aid

Når ”Comedy Aid – stand-up for livet” i december løber af stablen, er det med et stjernespækket line up af landets bedste stand-up komikere. Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge.

Billetsalget er i fuld gang til ”Comedy Aid – stand-up for livet”. Det er en ren luksus-buffet inden for dansk stand-up, der venter publikum. De to komikere, der har takket ja til at binde aftenen sammen som show-værter, er Thomas Hartmann og Christian Fuhlendorff. Hvor Hartmann er en garvet herre indenfor faget, der p.t. kan opleves på turné sammen med Anden, tilhører Fuhlendorff generationen af yngre komikere, selv om han allerede er langt med at etablere sig, bl.a. med egen kommende sitcom på TV 2 Zulu.

Foruden aftenens værter kommer man til årets Comedy Aid til at opleve Mick Øgendahl, Omar Marzouk, Jonatan Spang, Rune Klan, Carsten Bang, Linda P., Brian Mørk, Thomas Wivel, Anders Fjelsted, Tobias Dybvad, Elias Ehlers, GEO, Jacob Tingleff, Carsten Eskelund, Jacob Wilson, Michael Schøt, Dan Andersen, Simon Talbot, Steen Molzen og Thomas Warberg.

Det er syttende år i træk, en række af landets bedste komikere går sammen om at samle penge ind til et godt formål, og den årlige tradition ser ud til at have udviklet sig til en fast succes.

Alle komikere stiller sig frivilligt til rådighed for den gode sag: Overskuddet fra ”Comedy Aid – stand-up for livet” går i år ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forebyggende og oplysende kampagner, forskning samt rådgivning til fordel for børn og unge.

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login