Jan Gintberg - Fremtid.nu
Jan Gintberg - Fremtid.nu
Tilbage

Jan Gintberg - Fremtid.nu

Fremtidsprofetier findes i mange former, Jan Gintbergs fås nu på DVD.

Komikeren Jan Gintberg har netop afsluttet sin omfattende og succesfulde
danmarksturné med showet Fremtid.nu, og allerede den 17.november er han
aktuel med den hylende morsomme DVD fra optagelserne af showet i Odense. DVD’en er krydret med sjovt ekstramateriale herunder ting der ikke kom med,fremtids tidslinie, webtrailere og selvfølgelig lotto tallene for uge 14 i 2056!

Jan Gintberg har optrådt i adskillige vidt forskellige sammenhænge igennemårene indenfor TV, radio og på skrift. Men ingen er i tvivl om, at når hanoptræder på en stand-up scene, så er han i sit es og en af landets absolut skarpeste, modigste og mest professionelle komikere indenfor genren.

Siden august har Jan Gintberg lagt landet ned med sit publikum- og anmelder roste show, faktisk hans bedst anmeldte nogensinde. Pressen har ikke holdtsuperlativerne tilbage og har kaldt Gintbergs præstationer for bl.a. ”..hans hidtilsjoveste og mest helstøbte show”, ”Gintberg gambler og stikker af fra feltet”,”..virkelig underholdende satire fremført af en komiker i topform”, ”Suveræne Gintberg peger fremad” og mange flere.

Fremtid.nu, er ifølge Gintbergs kringlede hjerne en leg med tidsrejsen både
frem og tilbage i tid; simpelthen for at komme om bag ved, hvem i himlens
navn vi egentlig er i dag! Det er en komisk rutsjetur i tidsmaskinen og når
”gamle” Jan dukker op på besøg fra fremtiden, ved hjælp af Arrivas første
tidsrejsetog, er der ingen der går ram forbi Gintbergs verbale sabel.

Det er en tilfreds Gintberg, der nu kan kigge tilbage på en succesfuld turne:”Hvis det her show havde været meget sjovere at optræde med, så havde jeg muligvis mistet min ene milt…nå okay man har kun een… men alligevel”! Og hanfortsætter, ”jeg tror vi er klar til fremtiden. Forleden så jeg, at vi slet ikke er så langt fra den stenfrie avocado, som vi gik og troede!”

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login