Tobias Dybvad
Tilbage

Tobias Dybvad

Tobias DybvadDet er pinligt at købe pornoblade. Så ved ekspedienten bare, at man ikke har Internet.
skrevet 10 år siden via Twitter

Ordet er Tobias'

Gennem de senere år har Tobias været meget aktiv som en fast del af FBI's comedy tour. I 2005 kunne han opleves i Stand-up.dk på TV2 Zulu. Samme år og også i 2006 var han med i "Talegaver til børn" til fordel for UNICEF. Året efter gentog Tobias succesen, da han deltog i ”Talegaver til børn – 15 års jubilæum”. Samme show er udgivet på DVD i et begrænset antal. Tobias har været del af det populære satirehold "Tjenesten på P3" og står bag uforglemmelige musiknumre som Anders Foghs "Minimalstat" og ”Ingen diskussion”. Sidstnævnte Fogh rap leverede Tobias i en live udgave, da han optråde til P3 guld.

I 2006 optrådte Tobias sammen med Geo, Omar Marzouk, Michael Schøt og Jacob Tingleff og under instruktion af Alexander Kølpin i comedy-teateropsætningen “Ordet er mit” på Bellevue Teatret.

Tobias kunne også opleves som support til Jacob Tingleffs show “Pyt med skjorten”. I 2007 var Tobias med som gæsteopvarmer på Jan Gintbergs “Big Time Paranoia” turne hvor han optrådt hos landets største kulturhuse og teatre med stor succes. Tobias kan også opleves på dvd'en "Big Time Paranoia"

I 2007 kunne Tobias opleves som bl.a. Anders Fogh, David Owe, Naser Khader og den ene af Nik & Jay i to sæsoner af ”Tjenesten” på DR2.

Når han ikke er på skærmen, er han en flittigt anvendt tekstforfatter. Det har bl.a. programmet ”Mørk & Jul” på Tv2 Zulu nydt godt af.

I foråret 2009 turnerer han landet tyndt med det anmelderroste show ”De Udvalgte”, med Brian Mørk, Christian Fuhlendorff, Michael Schøt og Anders Fjelsted. Showet kan findes på dvd til efteråret.

 

Presse tekst fra Fbi.dk

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login