Geo
Tilbage

Geo

Geo@krmeinert helt klar lars og så ham der var på P3 (nyhedsoplæser) som kun havde en hals (:
skrevet 10 år siden via Twitter

Geo debuterede i 1996 som komiker på Café Klostertorvet i hjembyen Aalborg. I 1999 flyttede Geo til København og indtog hovedstadens scener med stand-up i den klassisk stil.

Geo's stand-up karriere tog dog for alvor fart, da han fandt sig til rette i sin egen unikke og meget fysiske stil, hvor improvisation og interaktion med publikum spiller en bærende rolle. Geo vandt dermed Danmarksmesterskabet i Stand-up i 2000.

Over en periode på et par måneder i samme år, berettede Geo sammen med Anders Matthesen i radioprogrammet Oraklet om sine forskellige ekspeditioner udi en gakket verden, og han fik rollen som outblockeren Aikiko, der fjerner Abel W. Dipp's (spillet af Frank Hvam) forstoppelse i den danske kult-tv-serie Kissmeyer Basic af Mikael Wulff og Christopher Boe.

Geo store gennembrud kom med stand- up-showet Den ægte vare i 2002, hvor han blev forenet med Rune Klan, Jacob Tingleff, Mick Øgendahl, Anders Matthesen og Carsten Eskelund. Komikerne optrådte i alt 24 gange med stor succes og udsolgte shows, og Geo fik slået sit navn fast som én af Danmarks sjoveste komikere.

Geo deltog i 2004 i et afsnit af den danske udgave af det semialternative BBC-quizprogram Shooting Stars hosted af Casper Christensen og Frank Hvam.

Under showet "Talegaver til børn" i 2003 væltede Geo Tivoli's koncertsal med en hæsblæsende monolog om et parforholds forfald og småborgerlighed til følge.

Senere dukkede Geo op med faste indslag i Rundfunk og Katapult. I 2004 overtog Geo værtsjobbet på game showet "Zulu Bingo" efter komikeren Jan Elhøj. Her var Geo vært en sæson.

I 2006 blev Geo en del af panelet i Sara Bro's kærlighedsprogram Hjerteflimmer, og han debuterede samme år som teaterskuespiller på Bellevue Teatret sammen med Jacob Tingleff, Omar Marzouk, Michael Schøt og Tobias Dybvad i comedy forestillingen Ordet Er Mit. 2006 var også året hvor Geo startede som klummeskribent og leverandør af skjult kamera videoklip til Ekstra Bladets bagside i "Kup" tillægget. Det blev i årene 2006-2009 til 136 klummer og næsten lige så mange videoindslag. Yderligere stod Geo bag 2007 web tv julekalenderen i 24 afsnit "Ekstra Bladets Jul" og i sommeren 2008 bag "Julikalenderen" i 12 afsnit.

I starten af 2006 udkom også Geo's første one man show "Geo's Garage" på DVD. I slutningen 2006 indtog Geo landets stand up scener med sit andet one man show "Ego Geo". Dette show udkom på DVD sommeren 2008. Som ekstra materiale indeholdte "Ego Geo" udvalgte klip fra Geo's rolle som forbrugerens forlængede arm, klummeskribent og skjult kamera agent provocateur for Ekstra Bladets bagside.

I starten af 2009 medvirkede Geo i et afsnit af Frank Hvam og Casper Christensens komedieserie "Klovn". Yderligere bidrog Geo til børnebogen "Stå Op Historier" med en siden anmelderrost novelle "Fiona Klarsyn". Novellen som er skrevet til børn er samtidig en politisk kommentar til fremmedhad især repræsenteret ved Pia Kjærsgaard.

Geo gik i efteråret 2009 på turne med one man showet "Mit Indre dyr" og har premiere på tvserien "Hvor fanden er Herning" med komikerkollegaerne Mick Øgendahl og Linda P.

Kilde: Wikipedia

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login