David Buus
Tilbage

David Buus

David Buus@AlexanderBrandt @noastoustrup Jep, jeg så det godt!! Endnu en grund til at skrive: Haaaps....
skrevet 11 år siden via Twitter

Skulle du være i tvivl om det, så hedder jeg David Buus. Jeg blev vist nok født - bliver vi ikke alle det?? - på Vesterbro (1983), men er vokset - det er vist kun meget syge børn der ikke gør det? - op i Søborg og Farum, ikke fordi jeg er skizofren, men fordi mine forældre er skilt.

Jeg har en tvillingebror, så hvis jeg har leveret et dårligt show, har jeg nok bare været syg og sendt ham i stedet for. Min lillebror ligner mig ikke, så ham skal jeg nok lade være med at sende.

2009 er året hvor jeg første gang prøvede stand-up. Jeg kastede mig ud i det efter at have set Morten Sørensen til Zulu Comedy Galla '09, levere et show nærmest udelukkende bestående af hvad han IKKE havde jokes om og så tænkte jeg, der er også mange ting JEG ikke har jokes om!

Jeg ser meget op til komikere som Christian Fuhlendorff, Thomas Hartmann og Anders "Anden" Matthesen - ikke fordi de er højere end mig, men fordi de er virkelig morsomme! På den udenlandske scene er det folk som Ross Noble og Eddie Izzard jeg ser op til - men Eddie har også altid høje hæle på!

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login