Daniel Jensen
Tilbage

Daniel Jensen

Jamen hej da. Navnet står lige deroppe.

Jeg har lavet stand-up siden 2009, efter at have brugt 2 år på at overbevise mig selv om jeg var nødt til at prøve det. Alligevel var min egen beslutsomhed taber så mange gange at jeg måtte udsættes for gruppepres fra folk jeg ikke kender, før jeg turde indtage scenen på Le Bar Bat i Aalborg. Da jeg så gjorde det, blev jeg vildt frustreret. Primært over at jeg havde ventet så længe på at stille mig op.

Siden debuten har jeg arbejdet rigtig meget på mit stand-up, og har haft perioder hvor jeg arbejdede 5-6 timer dagligt på at blive bedre. Hvilket lykkedes i stor stil - for jeg var fandeme dårlig i starten. Helt vildt.

Jeg har optrådt rigtig mange forskellige steder i bl.a. Næstved, København, Esbjerg, Århus, Aalborg - og så i Hjørring, som er min egen hjemby, hvor jeg også har arbejdet med at sætte en ny open mike på benene.

Jeg skriver jokes om alt. Om hvad aviserne skriver om, om dumme ting som folk omkring mig har sagt, og om hvor pinligt det er når man ikke ved hvad man skal sige til piger. Med udgangspunkt i mit eget liv, forsøger jeg at skildre de små finurligheder hverdagen byder på.

Så kender vi hinanden lidt bedre:)

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login