Camilla Stormont
Tilbage

Camilla Stormont

Camilla StormontRemember #TodaysDrewSong @DrewSeeley / @MrGrabeel / @Adrian_Slade - Just A Little Peck (Buy the song right here:http://t.co/xEFg2AR2)
skrevet 10 år siden via Twitter

Camilla Stormont er et af de nyere skud på den danske stand-up stamme, men dette betyder ikke at der er tale om en amatør. I en alder af bare 18 år har Camilla kastet sig ud i stand-up, og dette med succes.

Camilla er en selvsikker pige, som ikke er bange for at kaste sig ud i denne mande-dominerede branche, og denne selvsikkerhed mærkes tydeligt i hendes stand-up. Hendes jokes er rettet mod alt fra hendes egen aldersgruppe, til en bred vifte af emner som kan være alt lige fra mælkebøtter, uddannelse og Ulla Terkelsen.

Camillas stil er selvsikker og med sikker timing! Camilla Stormont er på utroligt kort tid trådt bemærkelsesværdigt mange trin op i komikkernes rækker. Hun har siden sin debut i januar 2008 høstet erfaring via optræden på bl.a. Comedy Zoo, Gaz Station, Alibi, Kulkafeén, Pakhuset og Studenterhuset Slagelse. Hun har haft flere æsel sports og har opvarmet flere steder i landet. Med livet som erfaring kaster Camilla sig ud i dansk stand-up med yngre øjne end de fleste i branchen besidder, og dette har en fantastisk effekt.

Hun giver diverse emner et frisk pust, og finder humoren frem hvor andre havde overset den.

Camilla på Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=40266914169

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login