Ane Høgsberg
Tilbage

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er en af de nyeste skud på Dansk Comedys træ. Hun debuttede i 2008, på Bispebjerg Comedy Corner i København. Siden har hun arbejdet hårdt på at blive bedre og udvikle sig selv og sit materiale. Nu, knap halvandet år senere, er Ane Høgsberg ofte at finde på de københavnske open mikes, samt privatarrangementer og som opvarmere for mere rutinerede og etablerede komikere.  

Anes materiale spænder vidt, og går fra familieproblemer, kærligheden til is og hadet overfor en eller flere danske regioner, til store spørgsmål om liv, kærlighed og dødsgangen. Og grundet Anes jyske tilgang til tingene og charmerende væsen kan hun slippe afsted med det meste.  

Ane har optrådt på de fleste open mikes i København, både som vært og "civil" komiker og var en af semifinalisterne ved Danish Open i Stand Up 2009.

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login