Anders Fjelsted
Tilbage

Anders Fjelsted

Anders Fjelsted@AmalieKrag2 😃
skrevet 10 år siden via Twitter

Anders Fjelsted er en særdeles rutineret komiker, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.

Anders er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.

Bonus: Anders har optrådt i mere end 10 år og har været vidt omkring med sin humor. Han har arbejdet for såvel P3, som The Voice og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Han har flere gange været vært ved DM i stand-up, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne ”Stand-up.dk”

I 2005 drog Anders Fjelsted sammen med kollegaen Thomas Hartmann til Irak for at optræde for de danske tropper. Oplevelserne og showet fra denne tur har man senere kunnet opleve på TV2 Zulu i programmet ”Komikere i krig”. Samme år gjorde han sig bemærket i forbindelse med ”Talegaver til børn”, et show Anders har medvirket i siden 2001 senest i det store 15 års jubilæums show.

Anders kan ofte oplevelses som vært på forskellige arrangementer og shows. Han lavede blandet andet DR1 programmet ”SommerZonen” sammen med Michael Carøe og har også, sammen med Sebastian Dorset, været konferencier ved FBI og UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til Børn”, og har flere gange været vært ved DM i stand-up.
 
Fjeldsted var også en del af redaktionen på både Brian Mørk show og ”tak for i aften” med Rune Klan og Mick Øgendahl, som begge blev sendt på TV2 Zulu. Samt skrevet speaks til Zulu Zhitparade. Anders valgte atter en gang at drage mod de dansk tropper – denne gang til Kosovo, hvor han optrådte med blandt andre Brian Mørk.
Du kan i 2009 blandt andet opleve Anders på Comedy Zoo, og på tour sammen med de ”De Udvalgte” som består af kollegaerne Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff.

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login