Tilbage

rune klan | går large

Køb den nu !

Medvirkende på DVDen

Rune Klan

Udgivelsesår

2007

Spilletid

180 min.

Beskrivelse

rune klan går large | imperial biografen

Med blandingen af trylleri og stand-up har rune sin helt egen indgangsvinkel til at underholde. Rune er ikke så meget til traditionelle, klassiske trylleshows hvor man er iklædt smoking, høj hat og tager sig selv meget højtideligt. Paradoksalt nok har Rune ladet sig kraftigt inspirere af de store Las Vegas shows med store rekvisitter, men her stopper festen også... Det er stadig Rune Klan. Showet hedder "rune klan går large" og det er lige præcis, hvad han gør - forstørrer det hele op !

Showet er optaget i Imperial Biografen i København - Nordeuropas største biograf - og tager udgangspunkt i Runes eget liv. Rekvisitterne er væsentlig større end normalt, salen er kæmpe stor, og alle rekvisitter og ideer er produceret specielt til dette show. Et non boring produkt !

forbudt for børn | bådteatret

Showet er optaget på Bådteatret i København og er på trods af titlen et mere intimt show. Du får her mulighed for at se close-up trylleri i verdensklasse i et særligt velegnet teater, med den rette stemning og størrelse. Det er top underholdende og det hele serveres på Rune's karakteristiske, uhøjtidelige facon. Endnu et non boring produkt.

extra materiale

2 stk. trailere for showet og et spydigt kommentarspor leveret af to prominente kollegaer der nok skal kunne sætte tryllekunstneren på plads verbalt.

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login