Tilbage

Rommen er en Tøjte

Køb den nu !

Medvirkende på DVDen

Linda P

Udgivelsesår

2010

Beskrivelse

'Kællinger kan ikke være sjove. De skal bruge deres energi på at holde kæft og se lækre ud.' Sådan lyder det fra Linda P. – kort inde i hendes nye soloshow. Linda P kan heldigvis ikke holde kæft …. Hun er selvfed på den herresjove måde og en af de få kvinder, der er braget igennem i en branche, der ikke efterlader plads til tøven.

2009 blev et af Lindas hidtil travleste år hvor hun bla. var biograf-aktuel med "Piger på Prøveløsladelse", tv aktuel med ”Hvor fanden er Herning” og ikke mindst sit første one-man show.

I stand-up showet "Rommen er en tøjte" møder vi hende, vi alle kender men ikke tidligere har mødt, nemlig Linda P selv. ”Rommen er en tøjte” er spækket med skarp stand-up fra Lindas fortid, nutid såvel som fremtid, historier fra undergrunden og det pragtulde Sydhavnen. Vi får historien om hvordan det naturligvis altid er alkoholens skyld, når man fucker up, og ikke en selv.  

Udover mødet med stand-up'ens førstekvinde vil man kunne gense proletar tøsen "Christel" og så skal vi selvfølgelig ikke være foruden "Vild med talents" egen alkoholiske praktikant "Ditte", der ikke magter noget som helst i hele verden.

Linda P. debuterede ved DM i stand-up i 2004, hvor hun uden erfaring fik en andenplads. Det satte skub i en lynkarriere indenfor showbiz. Det store gennembrud kom med Winnie i Piger på prøveløsladelse, men hun har også beriget os med karakterer som Christel i Wulfs magasin og værtinden Lonnie Starr i Vild med talent.

Fire stjerner i B.T

Fire stjerner i Ekstra Bladet

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login