Tilbage

Mit Første One Man Show

Medvirkende på DVDen

Christian Fuhlendorff

Udgivelsesår

2008

Spilletid

100 min

Beskrivelse

"Det her er min første DVD. Det er en optagelse af mit show fra 2008 på Comedy Zoo i København. Showet hedder: "Mit Første One Man Show", som jeg synes er en original titel, og så er det endda faktuelt korrekt. Det kunne også have heddet "Mit andet one man show", hvilket nok ville være en mere original titel, men dog faktuelt ukorrekt.

Jeg har valgt at skrive noget af bagsiden selv for at begrænse antallet af tillægsord og salgsgloser, som dem der står lige bagefter denne tekst, for det eneste jeg faktisk gerne vil sige er: Håber du kan lide showet og god fornøjelse... "

 - Christian Fuhlendorff

"Mit første one man show" bygger på en usædvanlig 25-årig mands skæve observationer af dagligdagen. Med sin udsyrede tankegang sætter Christian Fuhlendorff sig selv og verdens særheder i centrum og delagtiggør hudløst publikum i sine tanker. Anderledes dansk stand-up med sans for det intuitive, dynamiske og improvisatoriske. En eksponent for moderne stand-up og en stjerne i den ny generation af komikere på vej frem.

 

Tekst fra DVD coveret

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login