Tilbage

10 års stand-up jubilæumsshow

Medvirkende på DVDen

Kim Nørgaard

Udgivelsesår

2009

Spilletid

70 min.

Beskrivelse

Et show, en aften, en drøm

Det er hele ideen bag dette show med Kim Nørgaard. Ingen lange landsdækkende turneer. Ingen små cafe jobs. Ingen testshow. BARE et show, en aften, en drøm.

Børnejokes med børn på!

Flere og flere af landets komikere har efterhånden fået børn. Men ingen har så mange Kim Nørgaard. Og det skinner igennem i hans valg af materiale. Så er du til velovervejede jokes om, hvordan man leger far-mor-børn, MÅ du eje denne DVD. Bare rolig, Kim laver også meget andet i de små 70 min. denne skive varer, for Kim har samlet det allerbedste igennem 10 år på de skrå brædder.

10 år på scenen

I 2009 har jeg været stand-up komiker i 10 år, og det markerer jeg med at One Man Show og efterfølgende DVD. Joh, den er sgu god nok. Endnu en på markedet tænker du, men denne her er anderledes.

Denne DVD er resultatet af et års langt projekt, som jeg selv har stået for. Alt lige fra ide, planlægning og opsætninger af plakater til , at Du nu står med DVD'en i hånden. Selvfølgelig har jeg fået hjælp undervejs. Og til Jer, der har hjulpet - er jeg jer evigt taknemmelig, tusind tak !

Rigtig go' fornøjelse

Kim

 

Tekst fra DVD coveret

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login