Tilbage

Talegaver for børn - 10 års jubilæum

Udgivelsesår

2002

Spilletid

200 min.

Beskrivelse

Oplev en bred vifte af Danmarks bedste stand-up komikere i et forrygende velgørenhedshow til fordel for UNICEF Danmark og verdens børn.

For 10. år i træk samlede UNICEF og FBI - Funny Business Inc. i december 2002 Danmarks bedste komikere i årets store jubilæumsshow "Talegaver til børn", - et show som truede med at vælte Tivolis Koncertsal på en af årets sidste dage.

Oplev Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer i rollen som de oplagte værter, der har fået til opgave at styre 17 af Danmarks forrygende komiker ind og ud af scenen.

I et vanvittigt tempo banker pointerneud over scenekanten og med grænseoverskridende frækhed spanker komikerne den danske ligegyldighed og middelmådighed, så end DU ikke går fri.

 

Tekst fra DVD coveret

Videoer fra DVD'en

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login