Tilbage

De udvalgte

Udgivelsesår

2009

Spilletid

120 min.

Beskrivelse

Hej,

Tusind tak fordi du har samlet vores stand-up-dvd op! Vi håber, at det er med vilje og ikke en fejl, fordi forsiden ligner en advokat-film.

DE UDVALGTE er nemlig et virkelig godt stand-up show, som vi er rigtig stolte af. Stand-up kan tage mange former, men DE UDVALGTE er hver vores fem forskellige bud.

Brian Mørk er den cool vært, der guider dig gennem showet, Tobias Dybvad tester dine og genrens grænser, Fuhlendorff skaber fantastisk morsomme billeder lige så hurtigt, som han ødelægger dem igen, Schøt viser, hvor nådesløs politisk satire kan være - og Anders Fjelsted lukker showet af, for lad os være ærlige; han er den sjoveste !

Som bonus har vi vedlagt en MP3-disc med DE UDVALGTE, optaget live på Skråen i Ålborg, så du kan lægge det over på din MP3-afspiller og høre showet på vej til arbejde eller skole. Det synes vi slev er en af de bedste måder at opleve stand-up på, hvis man da ikke lige skal se det live.

Vi håber, du morer dig lige så meget med at se og høre showet, som vi gjorde, da vi lavede det.

 

Tekst fra DVD coveret

Videoer fra DVD'en

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login