Barbarisk comedy aften
Barbarisk comedy aften
Tilbage

Barbarisk comedy aften

30. marts 2010
af Comedy Centralen

Hver mandag kl. 21 hele foråret byder Barbar bar på Open Mic med værterne Morten Sørensen og Nikolaj Stokholm.

Comedy Centralen kiggede forbi mandag den 29. marts hvor aftens vært var Morten Sørensen. Han virker som altid uforberedt på hans helt egen fede måde, og alle ved godt at det er hans stil. Morten Sørensen viste stort overskud og havde meget fat i publikum, sikkert mere end nogle uheldige sjæle havde håbet på, men folk må også vide at når man sætter sig for fødderne af en komiker eller kommer med dumme kommentarer, så er der stor chance for at komme i centrum. 

Aftens komiker liste var følgende: Haija Reyes, Jakob Svendsen, Joe Eagan, Morden May, Alex Thelander, Camilla Henningsen og Thomas Warberg.

Husets neger
Haija Reyes skulle først på gulvet og blev præsenteret af Morten Sørensen som Haija Reyes, husets neger. Der blev startet ud med en sjofel vittighed og så opdagede Haija Reyes en lille dreng i publikum, hvor efter han fortalte at han var fra Caribien, og derfor var han og hans familie pirater. Haija Reyes havde godt fat i publikum, og kom frem til nogle sjove punchlines.

”I have Spunk in my mouth….”

Det kan du godt skyde en hvid pind efter
Komiker nummer to på gulvet var Jakob Svendsen. Jakob Svendsen startede med at forklare hvorfor han var kommet for sent og enten var han kommet for sent med vilje for at joken skulle virke, han havde tilpasset noget materiale, eller det var noget han lige kom på. Lige meget hvad, så virkede joken, og det viste stort overskud fra Jakob Svendsens side. Jakob Svendsen fortalte så en joke omkring hans søn som gerne ville være usynlig hvilket fik Jakob Svendsen til at sige ”Det kan du godt skyde en hvid pind efter”. Barbar Bar blev helt stille et øjeblik, end til at Jakob Svendsen begyndte at råbe op om at det var en god joke, og at han nu ville læse op af en bog med Troldepus, så folk bedre kunne forstå joken. Min første tanke var at man ikke bør begive sig ud i verdenen for at optræde, hvis man ikke har noget at optræde med. At hive en bog frem og stå og læse op er kedeligt og tamt, men Jakob Svendsen overraskede ved at skifte sætninger ud i historien om Troldepus ( den unge fyr på første række tænkte nok ”Sådan fik jeg den ikke læst op i går aftes” ), publikum tog godt imod de racistiske undertoner Jakob Svendsen blandede i Troldepus. Faktisk var aftenens publikum ret glade for racistiske undertoner.

White trash
Nu skulle Joe Eagan på scenen og det specielle her er at Joe Eagan er canadier, som nu bor i Sverige hvor han har opstartet nogle comedy klubber med kun engelsk materiale.  Joe Eagan var virkelig sjov, hans stil er lidt old school, men han havde øvet sig hele dagen ( det sagde han i hvert fald ) på at lære forskellige danske sætninger, og det gav hans set et utrolig sjovt twist. Han fortalte at han havde optrådt i Frederikshavn og der var det gået op for ham at man også i Danmark havde ”White trash”.

Shootgun
Så skulle Morden May på og ham kender man jo fra Comedy Fight Club, seneste sæson. Så jeg havde nok lidt større forventninger til ham, men taget i betragtning af at det var en Open Mic aften, så var det nogle meget sjove ting han testede af. Sådan er det jo med Open Mic, komikerne kommer ofte for at prøve helt nyt materiale af. Morden May talte meget hurtigt og stod med hans noter i hånden, men han kom frem til nogle fede punchlines og hans historie og betragtninger omkring udtrykket ”Shootgun” var rigtig sjove.

I have Spunk in my mouth
Aftens bedste joke kom fra Alex Thelander, som havde indtalt en besked på en engelsk vens telefonsvarer, i stil med : ”I have Spunk in my mouth…. No, no, its black Spunk” til den forvirrede læser der ikke ser det sjove i dette, kan jeg fortælle at Spunk jo er et Lakrids mærke i Danmark, men samtidig er ordet spunk i England slang for sæd. Way to go Alex ! Ellers fik Alex Thelander snakket om sport og alle de fejl kommentatorerne begår. Et rigtig sjovt set, som blev fremført med en super fed udstråling og sikkerhed.

”Det var nu i numsen, men noget må være dryppet ned…”

Er der nogle af jer der har haft nakketræk ?
Aftens næstsidste komiker og eneste pige var Camilla Henningsen, en ung ny up-coming stand-upper, som havde sin debut i sommeren 2009 på Comedy Zoo. Camilla Henningsen virkede ikke helt sikker i sit materiale, men det kan også have været en del af hendes stil, hvilket jeg ikke helt kan udtale mig om da det var første gang jeg har set Camilla Henningsen optræde. Camilla Henningsen snakkede blandt andet om hendes ungdom med diverse typer bøjler og et massivt overbid, det var ret sjovt, og man fik nogle fine billeder i hovedet. Dejligt med nogle flere piger på scenen.

One-liners i verdens klasse
Aftens sidste komiker viste at han er i sin helt egen klasse. Nogle gange har man lov til at være heldig på Open Mic arranmenter. Det er Thomas Warberg jeg taler om. Han gik på gulvet med en blok i hånden, viste publikum en masse krave tær, og så væltede han Barbar Bar. Jeg grinte fra start af hans set til efter han var gået af. De gange hvor en joke faldt til jorden, lavede Thomas Warberg en streg i luften og sjovt ansigt og så grinede alle folk alligevel. Thomas Warberg splittede publikum da han snakkede om hvordan han var blevet til, ”det var nu i numsen, men noget må være dryppet ned.. ”.

Det var en rigtig sjov aften på Barbar bar, et sted der klart kan anbefales til en sjov mandag aften. Aftenens vært Morten Sørensen viste høj klasse i impro, med både sjove antagelser i forhold til folks beskæftigelser og en super god tilsvining af høj kaliber.

Hvad: Open Mic
Hvor: Barbar Bar, Vesterbro Torv
Hvornår: Hver mandag kl. 21:00

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login