Barnligt voksen
Barnligt voksen
Tilbage

Barnligt voksen

4 ud af 6 mikrofoner
28. marts 2010
af Comedy Centralen

Comedy Centralen var d. 25. marts inde og se Anders Fjelsteds show Barnligt voksen

Anders Fjelsted - Barnligt voksenScenen var sat, navnet Fjelsted stod skrevet på et skilt hængende ned fra loftet, bogstaverne var formet af små kugler, som ifølge Anders Fjelsted var blevet skudt ud af underlivet på en sød thai dame, der havde hjulpet ham under skabelsen af navneskiltet.

Læs mere om Anders Fjelsted
Læs mere om Barnligt voksen

Anders Fjelsted åbnede showet ”Barnligt voksen” med en sjofel anekdote om hvordan hans far havde lært ham at svømme. Publikum tog fra starten godt imod de indre billeder Anders Fjelsteds slyngede ud, og da folk havde grinet af, gik der 3-4 sekunder og så kom aftenens første drejning. I midten af salen var der en dame der synes at den joke havde fortjent et ekstra grin, og det klarede hun så helt selv. Allerede her viste Anders Fjelsted en af hans mange comedy kompetencer, at håndtere publikum. Noget han flere gange i løbet af show viste høj klasse i.

Tror aldrig Barack Obama lige laver en Karate-prut

Anders Fjelsted forklarede i starten af showet at han både var meget barnlig og samtidig meget voksen, og på det grundlag bevægede han sig gennem en masse forskellige emner. Alt fra prutter til vinter OL over til at dyr burde ærgrer sig noget mere, til bryllup og over til en måske karate-pruttende Barack Obama. Hvor mange har tænkt på at Barack Obamas bil er komplet lufttæt, og en prut dermed forbliver derinde? Mange forskellige emner blev i løbet af showet gennemgået med god komisk timing og en fin blanding af sjofle drejninger og voksne betragtninger.

Anders Fjelsted var smilende under hele showet og havde hele tiden godt fat i publikum, selv når der var nogle gæster, som ubevidst forsøgte af få ham ud af fokus ved at vælte flasker eller skrive sms’er. Anders Fjelsted fik i alle situationer vendt det til noget sjovt via lynhurtig improvisation og fortsatte showet hvor han var nået til - præcist som var intet sket.

Showet ”Barnlig voksen” var fængende og gennemtænkt, dog ikke ekstraordinært eller nyskabende i genren, hvilket kunne have givet den sidste stjerne. Men et show hvor Anders Fjelsted klart viser at han sagtens kan stå helt på egne ben, både som barnlig sjofel komiker, men også som voksen erfaren stand-up´er.

Hvis du ikke nåede at komme ind og se showet, så kan du godt ærgre dig, helt frem til at det bliver vist på TV2 Zulu.

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login