Singler er enlige med kat
Singler er enlige med kat
Tilbage

Singler er enlige med kat

5 ud af 6 mikrofoner
04. marts 2010
af Lee

Så var der endelig PREMIERE på Linda P på bjerget, Nørrebro Teater ! Jeg havde gået og glædet mig som et lille barn venter længselsfuldt på lørdagsslik ;-)

Med manus af Jacob Tingleff og Jonatan Spang, som oz var instruktør, kunne det KUN blive godt -for ikke at glemme en håndfuld dejlige personligheder, som kan levere.

Forestillingen er en nutidig fortolkning af Jeppe på bjerget, blot med Linda P som hoved-karakter. Den er bygget over hendes liv, fra sydhavns-maler til sydhavns-stjerne i sit eget talkshow på TV. Det er Linda P´s første hovedrolle på et teater, og hun klarede det med bravour og stående ovationer -flankeret af Ulf Pilgaard, Benjamin Boe Rasmussen, Stine Prætorius samt Christina Cederqvist.

Humor, rappe replikker og sjove kostumer giver sig godt ud i denne skønne fortælling om en sydhavnsælling, som bliver tvangsfodret og offer for en TV-baron´s (Ulf P) lumske væddemål. Forestillingen byder bl.a. på parodier af Johannes Møllehave, Mads -blærerøv- Christensen, Sidney Lee, Remee, Thomas Troelsen og Smagsdommerne fra DR2. Ville faktisk gerne ha´ siddet lidt tættere på Adrian Hughes, som er vært i Smagsdommerne, så jeg kunne se hans ansigtsudtryk under stykket..

Hvorvidt Linda P på bjerget holder sig til Jeppe på bjerget, må du selv ind og se. Det kører til den 24. april på Nørrebro Teater :-)

Læs mere om Linda P på bjerget

Eneste minus på premieredagen var, at der nogle gange blev talt liiidt for hurtigt, når en joke f.eks. skulle afsluttes, den såkaldte punch line, så det var svært at høre :-( men hallo, Linda P er jo ude på en jomfruelig rejse, hun skal nok lære det ! :-) Hun fortjener sgu´ en flaske rom ;-)

Sluttelig vil jeg komplimentere en gennemtænkt scenografi, som virker, men umiddelbart ser enkel ud, men man skal ikke lade sig narre.. der er arbejdet hårdt for den, det er jeg sikker på.

Lee

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login