Øv hvor er det dog grimt og ynkeligt
Øv hvor er det dog grimt og ynkeligt
Tilbage

Øv hvor er det dog grimt og ynkeligt

11. februar 2010

Jeg væmmes når nogle “komikere” stjæler materiale fra andre og oversætter det til dansk, men det er både grimt og ynkeligt når man ikke decideret stjæler, men i stedet lader sig “kraftigt inspirere” (læs: stjæler, men det er ændret en lille smule så man ikke juridisk kan komme efter det).

Den slags er der talrige eksempler på og dem vil jeg da skrive noget om fordi dem der gør det fortjener en god gammeldags endefuld!

Jeg skal selv være med i programmet 4 stjerners middag på kanal 5 og derfor gik jeg lige ind for at se “hjemmesiden” for programmet… og her er den officielle trailer med Sebastian Dorset og Peter Mygind:

Officiel trailer for 4 Stjerners Middag

Jeg var målløs fordi hele præmissen for traileren er fuldstændig planket. Det kan diskuteres om Peter Mygind selv har set “The Comedian” af Jerry Seinfeld, men det er 100% sikkert at Sebastian Dorset kender til eksistensen af Seinfelds dokumentarfilm. Se originalen til konceptet her:

Trailer for “Comedian” af Jerry Seinfeld

Og bedøm selv! Skam jer drenge… I får løn for det der, så vær dog i det mindste ærlige og skriv Seinfeld på som tekstforfatter!

Der er også kommet et svar på dette blog indlæg:

Sebastian Dorset vs Henrik Bruhn

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login