Enhver aften på Comedy Zoo, er en god aften!
Enhver aften på Comedy Zoo, er en god aften!
Tilbage

Enhver aften på Comedy Zoo, er en god aften!

13. april 2010
af Comedy Centralen

”Min far er Michael Meyerheim”. Den sætning kan kun gøre et hvert comedy show endnu sjovere.

En aften på Comedy Zoo, er altid en god aften, og når der så er navne som Jesper Juhl, Elias Ehlers og Geo på plakaten, så kan det kun blive rigtig godt.

Jesper Juhl (nu kendt fra TV2 Zulus sit-com serie Kristian, hvor han spiller Christian Fuhlendorffs tjekkede ven, Rune) åbnede showet, og han lagde stærkt ud med noget impro med publikum, men allerede fra start af gik det galt. Jesper Juhl kunne ikke komme helt igennem, hans punches faldt til gulvet, og en gang hvor han havde bygget op til et godt grin, så slukkede mikrofonen da han kom til punchlinen. Han fik dog rejst sig og hægtet publikum tilbage på comedy vognen med lidt ældre materiale, og til sidst fik han sluttet godt af med nogle super jokes omkring dronningen, hvilket må siges at være helt aktuelt på en aften hvor hendes kommende fødselsdag bliver fejret.

Anden mand på scenen var Elias Ehlers, som i dagens anledning var i pik mode, hvilket han undskyldte. Det havde han dog ikke behøvet, da det var utrolig sjovt. Der blev snakket om kondomer, kønssygdomme, mere om kondomer, og helt specielt om mærket Hanky Panky fra Netto. Et rigtig godt set fra Elias Ehlers. Et set hvor aftenens anden kommentar om komikeren Thomas Wivel også blev leveret. Elias Ehlers er klart en komiker man må se.

Læs mere om Elias Ehlers

Sidste komiker var Geo, og hvis man har set noget comedy før med Geo, så har man nogle forventninger og ideer om hvad der vil ske når han kommer på scenen, men det lykkedes ham hertil aften at både leve op til forventningerne og overraske. I al den tid Geo var på scenen tror jeg at der var 2-3 små jokes som var skrevet i forvejen, ellers bestod hele settet af ren impro ud fra hvad publikum lavede til hverdag, om de havde en kæreste, hvilke sko de havde på og at deres far var Michael Meyerheim. Efter at Geo havde snakket med diverse publikummer, gjort flere til grin, fået en 16 årig knæg til at optræde på scenen, hevet skoene og en strømpe af ham og optrådt med ham over skulderen. Så troede jeg at salen havde oplevet alle impro kunstens hjørner, men jeg tog fejl. Geo fandt ud af at knægtens far var Michael Meyerheim, og så tog det hele fart, selveste Meyerheim skulle da lige ringes op, og over telefonen blev han af sønnen overtalt til at fortælle en vittighed. Michael Meyerheim ligger ud med at sige: ”Hvis I griner at dette, så blev det bare en fed aften for alle, og ellers så bliver det bare en typisk aften med Geo”. Og mere behøver der ikke at siges.

Læs mere om Geo

Det blev en fed aften på Comedy Zoo.

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login