Bytte Bytte Købmand
Bytte Bytte Købmand
Tilbage

Bytte Bytte Købmand

4 ud af 6 mikrofoner
16. december 2009
af Comedy Centralen

Forventningerne var store, salen var mindre, prisen på en fadbamse var medium.

Amager Bio satte kulissen og Martin Veltz, Anders Matthesen og Thomas Hartmann sørgede for at det blev en super duper aften.

Konceptet var simpelt, Martin Veltz gik på først, for ( som han sagde ) at sutte publikum op fra slap, gøre os lidt varme, fortælle os hvordan vi burde klappe/trampe/pifte/huje og få en præmie efter showet hvis vi kunne gøre alle fire ting samtidig. Derefter gik Thomas Hartmann på og fremførte sin del, som det jo var at Anders Matthesen havde skrevet, deraf showets navn: Bytte Bytte Købmand. Da Thomas Hartmann var færdig, var der en pause i showet, således at man kunne tisse, købe en ny øl og ellers grine en ekstra gang over det man lige havde hørt. Da pausen var færdig ringede pausen-er-færdig-klokkerne, og de lød som en brandalarm, hvilket dog ikke gjorde mig nervøs, da jeg ved ankomsten havde snakket med 1 af 3 dørmænd som åbenbart kun var ansat til at vise folk udgangen i tilfælde af brand. Så ingen panik.

Nu gik Martin Veltz på igen, for endnu en gang at sutte på publikum, hvilket han gjorde godt, folk var klar til at lytte til hvad Anders Matthesen havde at sige. Anders Matthesen kom på og optrådte med sin del, hvilket Thomas Hartmann havde skrevet.

Alt i alt et sjov og fornyende koncept. 

Og så tænker i nok at der må være et men, hvilket der selvfølgelig også er. Denne gang er det bare ikke et dårligt men, men mere sådan en slags forvirring. Jeg ser både Anders Matthesen og Thomas Hartmann som værende meget dygtige skribenter, og jeg synes også de begge to er gode til at levere en joke, men under delen fremført af Thomas Hartmann, der grinte folk bare ikke lige så meget som da Anders Matthesen kom på scenen. Jeg ved ikke helt om det er Thomas Hartmann der er bedre til at skrive materiale, eller om Anders Matthesen er bedre til levere, eller måske er Andens berømmelse bare blevet så stor at lige hvad han siger, så griner folk (?)

Jeg tror showet bliver et hak sjovere hvis man ved noget om de to komikere, for de har smart nok skrevet en masse ting som slet ikke passe på den anden, f.eks. stod Thomas Hartmann og fortalte hvor über gay han syntes det er at bruge læbepomade, og os som har set hans andre shows ved at han elsker at bruge det. Han stod også og forklarede om sit had til biler, og ikke kunne fatte at folk ville pille ved dem, tune dem, give dem skørter på osv. Folk der kender lidt til Thomas Hartmann ved han elsker sine biler.

Jeg manglede lidt at Thomas Hartmann leverede hans del som var det noget han selv havde skrevet, jeg synes tit at det skinnede for meget igennem hvem der havde skrevet det, men det er måske også fordi at jeg er en comedy nørd. Tilgengæld havde jeg svært ved at hive ting ud af Anders Matthesens optræden hvor kunne sige: "Det er typisk Thomas Hartmann".

Bedst af alt, så gik jeg glad hjem, med smil på læben og øme kæber. Man skulle tro at det var mig der havde suttet. 

Del |

Comedy kalenderen

Der blev ikke fundet noget i kalenderen

Nyheder fra FBI.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268

Warning: file_get_contents(http://www.fbi.dk/index.php?option=com_rss&task=news) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/comedycentralen.dk/include/function.site.php on line 268
x

Login